• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Vleuten Rotterdam Airport  € 95
  Taxi Rotterdam Airport Vleuten € 95
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

   

 • Taxi Vleuten Rotterdam Airport

  Taxi Vleuten Rotterdam airport nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Vleuten naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. 

  U reist met onze comfortabele Taxi Vleuten Rotterdam Airport service vanuit Vleuten tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrekhal op Rotterdam Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Vleuten

  Taxi Rotterdam Airport Vleuten nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Onze chauffeur informeert u over de locatie waar hij op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en naar de gewenste eindbestemming in Vleuten.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Vleuten vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Vleuten en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 55 km

  Reistijd: ± 45 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  The Airport

  Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. Daarnaast is de luchthaven het eigendom van de Schiphol Groep. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele  overwegingen Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. Deze luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn echter geen aviobruggen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. Luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

  Over Vleuten

  Vleuten is een buurt in de wijk Vleuten – De Meern en is gelegen in de Nederlandse provincie Utrecht. Vanaf ongeveer 1950 breidde Vleuten zich sterker. Er ontstonden wijken als Achter ’t Spoor, Hinderstein, Nieuwe Vaart en Odenvelt. Ten oosten van Vleuten ligt het Máximapark. Zeker de moeite waard om deze prachtige park te bezoeken.  Dit nieuwe stadspark moet als een buffer fungeren tussen Vleuten, Vleuterweide, en de wijk Leidsche Rijn. Ten noorden van Vleuten ligt de Haarrijnseplas. Naast het Maximapark kunt u als bezienswaardigheid ook de eeuwen oude Torenpleinkerk. Bezoek de Hervormde kerk waarvan de toren uit omstreeks 1300 dateert. In deze kerk bevindt zich een orgel van de orgelbouwer Gideon Thomas Bätz. Reis met Taxideluxe van of naar Vleuten.

  Taxi Vleuten Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Chat met ons!