• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Den Haag

  Taxideluxe, uw taxivervoerder van en naar Den Haag. Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxideluxe is gespecialiseerd in voordelig vervoer van en naar Den Haag. Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren... Neemt u hiervoor contact met Taxideluxe op. Wij zijn u graag van dienst!

  Wij zijn u graag van dienst!Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de volgende bestemmingen;

 •  Taxi 24/7

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxideluxe voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de afgesproken bestemming vervoerd.  U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd.

  Onze chauffeurs

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi van of naar Den Haag nodig? Bel 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!