Taxi Bosch en Duin Schiphol nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Bosch en Duin naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

U reist met onze Taxi Bosch en Duin Schiphol service tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Bosch en Duin Schiphol

185
120
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Bosch en Duin Schiphol

230
145
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Bosch en Duin

Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. De chauffeur neemt contact met u op om een locatie bij de terminal, meeting point of elders op de luchthaven af te spreken. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Bosch en Duin.

Diensten Taxi Bosch en Duin Schiphol

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt daarom vooruit reserveren: ideaal voor Taxi Bosch en Duin Schiphol vervoer.

Wilt u een prijsopgave, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Over Luchthaven Schiphol

De grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was echter in 2012, gemeten naar het aantal passagiers. Het is zestiende vliegveld ter wereld en ook de vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow. Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt).Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM, Corendon, Martinair, ArkeFly en Transavia. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

Taxi Bosch en Duin Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Scan de code