• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Terwijde Rotterdam Airport

  Ontspannen van Terwijde met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport, Schiphol Airport of Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Terwijde Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 85,-

  Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

 • Tarieven

  Taxi Terwijde Rotterdam Airport €85
  Taxi Terwijde Schiphol Airport €65
  Taxi Terwijde Eindhoven Airport €119
 • Taxi Terwijde Rotterdam Airport

  Ontspannen met één van onze taxi’s van Terwijde naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. 

  U reist met onze comfortabele Taxi Terwijde Rotterdam Airport service vanuit Terwijde tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Rotterdam Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Terwijde

  Taxi Rotterdam Airport Soest nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Terwijde.

  Diensten Taxi Terwijde Rotterdam Airport

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Terwijde vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Open chat
Chat met ons!