• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Duisburg € 325
  Taxi Duisburg Utrecht € 325
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Duisburg

  Taxi Utrecht Duisburg nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Duisburg of vice versa. Daarnaast reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Duisburg Utrecht

  Taxi Duisburg Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Duisburg opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Duisburg prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. U kunt bij Taxideluxe tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Duisburg vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Duisburg is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt graag met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 167 km

  Reistijd: ± 1 u 54 min

  In de spitsuren kan het aardig druk worden op dit traject. We adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Duisburg

  Duisburg ligt in het zuidwesten van het Ruhrgebied en is de derde grootste stad van de regio. De stad heeft de grootste binnenhav-en van Europa; op het punt waar de rivieren Rijn en de Ruhr bij elkaar komen. Hier kun je heerlijk wandelen over de boulevard of wat drinken of eten in een van de gezellige cafeetjes of restaurantjes. Per rondvaartboot kan een tocht gemaakt worden langs de oude pakhuizen met fraaie gevels. Duisburg heeft nog een aantal andere culturele hoogtepunten zoals het Museum Küppersmühle met een ruime collectie moderne kunst. Dit museum is bovendien gevestigd in de oude haven in een oude graanopslag. Het Kultur- und Stadt-historisches Museum geeft een prima beeld van de volkskunde in de Beneden-Rijn regio, alsmede de historie van Duisburg.

  Taxi Utrecht Duisburg nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!