• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi IJsselstein

  Taxi IJsselstein nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi IJsselstein is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren… Neemt u hiervoor contact met Taxideluxe op. Wij zijn u graag van dienst! Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. hieronder genoemde bestemmingen! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

  Luchthaven tarieven
  van IJsselstein naar:
  Schiphol Airport€85,-
  Rotterdam Airport€119,-
  Eindhoven Airport€140,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van IJsselstein naar:
  Amsterdam€80,-
  Den Haag€99,-
  Arnhem€110,-
  UMC€40,-
  AMC€65,-

  .

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit IJsselstein met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? Taxideluxe hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Taxideluxe biedt kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi IJsselstein voor u klaar en kunt u van onze service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven danwel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi in IJsselstein Schiphol nodig? Bel direct 030 – 2 600 800

  IJsselstein 

  IJsselstein is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht.  De stad dankt zijn naam aan de Hollandse IJssel en is onderdeel van de provincie Utrecht. Deze plek ontstond als nederzetting in de buurt van kasteel IJsselstein dat in 1279 voor het eerst wordt genoemd. Een deel van IJsselstein is een beschermd dorpgezicht en verder zijn er in het stadje tientallen rijksmonumenten en oorlogsmonum-enten te bewonderen. IJsselstein ligt ten westen van de voormalige groeikern Nieuwegein. Met tram verbonden met het centrum van Nieuwegein en Utrecht. De A2 vormt de scheidslijn tussen IJsselstein en Nieuwegein. Door IJsselstein stroomt tevens de Hollandse IJssel.

Open chat
Chat met ons!