• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Tiel € 99
  Taxi Tiel Utrecht € 99
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

   

 • Taxi Utrecht Tiel

  Taxi Utrecht Tiel nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Tiel? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Tiel of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé. U wordt nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Tiel Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Tiel opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Deventer prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten Tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Tiel vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik de WatsApp button.

  Taxi Utrecht Tiel nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Over Tiel

  Tiel is een stad en gemeente in de provincie Gelderland, in de streek Betuwe (en daarbinnen in de Tielerwaard). De stad wordt als de hoofdplaats van de Betuwe beschouwd. Wapen van de gemeente Tiel. De nieuwe gemeentegrenzen Buren-Tiel zijn toen ter plekke langs de A15 getrokken).Utrecht is de hoofdstad van de provincie

  Over Utrecht

  Met maar liefst 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is. Utrecht heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met maar liefst de 112 meter hoge Domtoren) waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent.

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!