• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Leidsche Rijn 

  Taxi Leidsche Rijn nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Leidsche Rijn is gespecialiseerd in voordelige luchthaven service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Leidsche Rijn naar:
  Schiphol Airport€70,-
  Rotterdam Airport€105,-
  Eindhoven Airport€119,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van Leidsche Rijn naar:
  Amsterdam€69,-
  Den Haag€89,-
  Nieuwegein€40,-
  UMC€40,-
  AMC€50,-

  .

  Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar bovengenoemde bestemmingen! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit Leidsche Rijn met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe tarieven. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Leidsche Rijn voor u klaar en kunt u van onze service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Onze chauffeurs zijn ervaren professionals! Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi in Leidsche Rijn nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Leidsche Rijn is ondertussen de grootste nieuwbouwlocatie van ons land. Het mieuwbouwproject ligt in de wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Archeologische vondsten, oude laantjes en sloten, bomen en monumentale boerderijen zijn verwerkt in de bouwplannen. Zo heeft elke buurt in de nieuwbouwwijk een eigen karakter en sfeer.

Open chat
Chat met ons!