• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Maastricht

  Taxi Utrecht Maastricht nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Maastricht voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon er even tussen uit? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Reis comfortabel met Taxideluxe van Utrecht naar Maastricht en ervaar het gemak van een luxe taxi! 

  PRIJZEN
  Taxi Utrecht Maastricht €325,-
  Taxi Maastricht Utrecht€325,-

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

  Taxi Maastricht Utrecht

  Taxi Maastricht Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Maastricht opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Maastricht prettig af met Taxideluxe.

  Reisinformatie 

  De weg tussen Utrecht en Maastricht is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Daarnaast denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 180 km

  Reistijd: ± 2 u

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. U kunt bij ons tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Maastricht vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Met de taxi van Utrecht naar Maastricht? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons ook altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Rotterdam Airport?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Rotterdam Airport voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Prachtige Maastricht

  Maastricht is een van de gezelligste steden van Nederland. Het is ook een bijzondere stad welk veel te bieden heeft. Geschiedenis, cultuur, mode en Bourgondische gezelligheid. Maastricht is tevens een van de oudste steden van Nederland. De stad is reeds al bewoond door de Romeinen en staat dus bol van de geschiedenis. Prachtige kerken, maar ook kleine straatjes en de Sint Servaasbrug brengen deze historie dichtbij. Maar Maastricht gaat ook zeker met zijn tijd mee. Het kent moderne straatkunst en enkele prachtige staaltjes van hedendaagse architectuur. Het moderne Bonnefantenmuseum en de nabijgelegen wijk horen hier zeker bij. Maastricht is tevens een prima bestemming voor een gezellig dagje. Het leent zich ook prima voor lang weekend om te genieten van alles wat deze leuke stad te bieden heeft. Ten slotte, wat ons betreft een van de leukste steden van Nederland.

Open chat
Chat met ons!