• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Houten Amsterdam

  Taxi Houten Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Houten naar Amsterdam voor bijvoorbeeld een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Houten.

  PRIJZEN
  Taxi Houten Amsterdam€85,-
  Taxi Amsterdam Houten€85,-

  .

  U reist met onze comfortabele taxiservice vanuit Houten naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Houten naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Houten

  Taxi Amsterdam Houten nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Houten wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij ons kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Houten Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Houten en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 50 km

  Reistijd: ± 50 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Houten

  Houten is inmiddels een middelgrote stad. Het stadje heeft in de jaren zeventig besloten om het fietsen te stimuleren en het gebruik van de auto te ontmoedigen. Hiertoe is aan de randen van Houten een rondweg aangelegd. Met de auto zijn de wijken niet met elkaar verbonden en zijn alleen via de Rondweg bereikbaar. Ook is het beleid dat binnen de wijken geen weg langer dan 70 meter recht mag zijn en dat zichtlijnen langs toegangswegen van wijken ruim moeten te zijn. Al deze regels hebben er toe geleidt dat Houten een van de verkeersveiligste gemeenten van Nederland is. Via afslag “De Staart” is er verbinding met de Rijksweg A27; de gemeente Houten werkt momenteel, samen met de gemeente Bunnik aan een tweede aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12. Taxi Houten Amsterdam nodig?

  Amsterdam

  De hoofdstad en, naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland. Gelegen aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Amsterdam kreeg stadsrechten rond 1300. De stad groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuit-breidingen, waaronder de grachtengordel, die op de Unesco-Werelderfgoedlijst staat en tot dé beziens-waardigheden van de stad behoort. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum het Annen Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops.

  Taxi Houten Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!