• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Terwijde Schiphol

  Taxi Terwijde Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Terwijde met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast reist u met Taxideluxe van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 65,- 

  Geen verassingen achteraf dus. Bovendien staat we garant voor heldere en transparante taxi service. Om die reden zouden wij u daarom graag willen verwelkomen om kennis maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 65,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 65,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 80,-

  reserveer online

  U reist met onze taxi Terwijde Schiphol service vanuit Terwijde tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Terwijde

  Taxi Schiphol Terwijde nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Wij informeren u over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage. Bovendien brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Terwijde Schiphol vervoer.

  Wilt u echter een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via de centrale, contactformulier of gebrui onze WhatsApp button.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Terwijde

  Terwijde is de moderne en waterrijke wijk gelegen in het noordelijke deel van Leidsche Rijn. Watergangen, kleine bruggetjes en het Waterwinpark zijn de elementen die voor de sfeer zorgen. Het zuidelijke deel van Terwijde heeft een meer levendig en stedelijk karakter met eengezinswoningen, (starters)appartementen en voorzieningen. Er zijn verschillende basisscholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in buurtcentrum Forum Waterwin. Daarnaast is het zieknhuis en het mooie winkelcentrum in Terwijde gelegen. St. Antonius ziekenhuis Winkelcentrum Terwijde

  Taxi Terwijde Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!