• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Tilburg € 125
  Taxi Tilburg Utrecht € 125
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Tilburg

  Taxi Utrecht Tilburg nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Tilburg voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  U reist met onze taxiservice vanuit Utrecht naar Tilburg tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Tilburg.

  Taxi Tilburg Utrecht

  Taxi Tilburg Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Tilburg opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Tilburg prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Tilburg vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Tilburg is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 84 km

  Reistijd: ± 1 u 02 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Tilburg

  Tilburg is ontstaan uit een aantal aan elkaar gegroeide dorpjes en werd groot door de textielindustrie. Het wegvallen van deze motor in de periode na de oorlog heeft verdere groei niet in de weg gestaan. Inmiddels heeft de gemeente meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de zesde stad van Nederland. Zo’n kleine 20.000 inwoners wonen in Berkel-Enschot en Udenhout, de dorpen die sinds 1997 bij de gemeente horen. Taxi van Utrecht naar Tilburg  nodig? Bel daarom 030- 2600 800. Het aantal inwoners zal de komende decennia nog behoorlijk doorgroeien. De beroemdste inwoner van de stad was Willem II. Hij bouwde een kasteel dat nu nog fier het centrum van Tilburg siert. Maar het Tilburgse centrum en de vele stedelijke voorzieningen zijn ook voor niemand ver weg. Daar tref je alles op het gebied van cultuur en vermaak.

  Taxi Utrecht Tilburg nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!