• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Bunnik - Rotterdam Airport  € 120
  Taxi Rotterdam Airport - Bunnik € 120
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Bunnik Rotterdam Airport

  Taxi Bunnik Rotterdam Airport nodig? Ontspannen vanuit Bunnik met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Bunnik Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 120,-. Daarnaast staat Taxideluxe garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf dus! We zouden u daarom graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  U reist met onze Taxi Bunnik Rotterdam Airport service vanuit Bunnik tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers! Gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrekhal op Rotterdam Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Bunnik

  Taxi Rotterdam Airport Bunnik nodig? Sluit daarom uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Bunnik.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport  Bunnik vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Bunnik en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 66 km

  Reistijd: ± 45 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over de luchthaven

  Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stadnRotterdam. De luchthaven is echter het eigendom van de Schiphol Groep. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. De luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn bovendien geen aviobruggen, er wordt gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. De luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

  Over Bunnik

  De gemeente Bunnik ligt in provincie Utrecht nabij knooppunt van spoorwegen en snelle verbindingen met de historische stad Utrecht. De Kromme Rijn stroomt door de drie kernen van Bunnik. Het dorp Bunnik ligt aan de N229, heeft een afslag aan de A12 en een NS-station, Station Bunnik. In het westen van de gemeente liggen het landgoed Amelisweerd. De forten Rijnauwen en Vechten, beide ooit onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

  Taxi Bunnik Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

  Wat zijn echter  de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!