Taxi Bunnik Rotterdam Airport

Taxi Bunnik Rotterdam Airport nodig? Ontspannen vanuit Bunnik met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Bunnik Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 145,-. Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

U reist met onze Taxi Bunnik Rotterdam Airport service vanuit Bunnik tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers! Gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrekhal op Rotterdam Airport.

Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Rotterdam Airport Bunnik

Taxi Rotterdam Airport Bunnik nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht.  Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Bunnik.

Diensten Taxideluxe

Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport  Bunnik vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Over de luchthaven

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stadRotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Groep. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. De luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. De luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

Over Bunnik

De gemeente Bunnik ligt in provincie Utrecht nabij knooppunt van spoorwegen en snelle verbindingen met de historische stad Utrecht. De Kromme Rijn stroomt door de drie kernen van Bunnik. Het dorp Bunnik ligt aan de N229, heeft een afslag aan de A12 en een NS-station, Station Bunnik. In het westen van de gemeente liggen het landgoed Amelisweerd. De forten Rijnauwen en Vechten, beide ooit onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Taxi Bunnik Rotterdam Airport nodig? Bel direct 030-2600 800

Scan de code