• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Gorinchem Amsterdam

  Taxi Gorinchem Amsterdam nodig? Reis comfortabel van Gorinchem naar Amsterdam en ervaar het gemak van een luxe taxi! Wilt u de zekerheid van een uitstekende prijs kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in één van onze taxi’s en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. U kunt gemakkelijk online boeken!

  PRIJZEN
  Taxi Gorinchem Amsterdam€139,-
  Taxi Amsterdam Gorinchem€139,-

  .

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Gorinchem naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Gorinchem naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Gorinchem en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u ook advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken echter met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 75 km

  Reistijd: ± 1 u

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur)

  Taxi Amsterdam Gorinchem

  U kunt ook in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Gorinchem wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af!

  Onze diensten

  Ons streven is om onze klanten optimaal te bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik maken van onze service. U kunt bij ons vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Gorinchem Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.  

  Gezellige Gorinchem

  Een wandeling door Gorinchem is een promenade door de historie. Wandel gerust door de straten en stegen van de binnenstad of over de vestingwallen! Je ondergaat de sfeer van de koopmans- en garnizoensstad van weleer. Ook de tientallen monumenten herinneren aan het verleden. Gorinchem was het centrum van visserij, markten, scheepvaart en handel. Tevens was en als vesting een belangrijke plaats innam in de (Nieuwe) Hollandse Waterlinie. Ook rondom Gorinchem is er genoeg te zien!

  Wereldstad

  Amsterdam is de hoofdstad en ook naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. Onze Hoofdstad ligt dus in de provincie Noord-Holland. In het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. De Stad kreeg ondertussen stadsrechten, rond 1300. Daarna, in de Gouden Eeuw groeide de stad uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. De bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuit-breidingen. Denk aan de grachtengordel, die op de Unesco-Werelderfgoedlijst staat.

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u daarom op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!