• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Vianen Amsterdam € 85
  Taxi Amsterdam Vianen € 85
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Vianen Amsterdam

  Taxi Vianen Amsterdam nodig? Op uw gemak met onze taxiservice van Vianen naar Amsterdam voor bijvoorbeeld uw werk of gewoon een dagje weg? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. We zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Vianen. Boek gemakkelijk online!

  U reist met onze taxiservice vanuit Vianen naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Vianen naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Vianen

  Taxi Amsterdam Vianen nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Vianen wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Reisinformatie

  De weg tussen Vianen en Amsterdam is voor Taxideluxe bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 50 km

  Reistijd: ± 45 min 

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Vianen Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Vianen

  Het kleine stadje Vianen ligt ten zuiden van de grote stad Utrecht. Vianen is een bijzonder middeleeuws vestingstadje. In maar liefst 1335-1336 krijgt Vianen stadsrechten. Binnen de veertiende eeuwse prachtige grachten en muren is het streng geometrische stratenpatroon uit die tijd bewaard gebleven. Daarnaast bleven de daaropvolgende eeuwen veel bouwwerken intact. Taxi Vianen Amsterdam nodig? Als gevolg hiervan biedt Vianen een goed beeld van de ontwikkeling van een Hollands vestingstadje. Opvallende monumenten zijn het Stadhuis (1425) en de Grote Kerk (1542).

  Taxi Vianen Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!