• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Roermond nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Roermond? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Roermond € 229
  Taxi Roermond Utrecht € 229
 • Taxi Utrecht Roermond

  Taxi Utrecht Roermond nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Roermond of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Roermond Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Roermond opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Roermond prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Roermond Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Roermond vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  In midden Limburg, de smalle taille van 's lands meest zuidelijke provincie, vind je de statige stad Roermond. Misschien niet de eerste bestemming waaraan je denkt als je op citytrip gaat, maar deze sfeervolle stad kenmerkt zich door een zeer ruim winkel-, horeca- en cultuuraanbod, waardoor je er gemakkelijk een aantal dagen kan vertoeven! Roermond is zeer centraal gelegen. Het ligt op een steenworp afstand van de Belgische en Duitse grens, dus het buitenland is letterlijk om de hoek. De stad ligt aan de samenvloeiing van de Roer in de Maas en haar omgeving wordt gedomineerd door schitterende natuurparken. Daarnaast grenst het centrum van Roermond aan een uitgestrekt waterrecreatiegebied: de Maasplassen.

 • Taxi Utrecht Roermond nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!