• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Meppel nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Meppel? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Meppel € 179
  Taxi Meppel Utrecht € 179
 • Taxi Utrecht Meppel

  Taxi Utrecht Meppel nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Meppel of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Meppel Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Meppel opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Meppel prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Meppel Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Meppel vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Als schippers-centrum maakte Meppel een bloei door die sterk samenhing met de verveningen in Drenthe. De stad Meppel telt 28.723 inwoners. Nijeveen heeft een sterk agrarisch karakter. In en bij dit dorp wonen 3.762 mensen. Broekhuizen, Rogat en De Schiphorst tellen samen 328 inwoners. Het aantal inwoners van de hele gemeente is 32.813. De oppervlakte is 5.702 ha. De verbinding met het water is gebleven: het Meppelerdiep is toegankelijk voor schepen tot 2.000 ton. De wegverbindingen zijn uitstekend: de A 28 en de A 32 zorgen voor snelle verbindingen met heel Nederland. Met de nieuwe A 37 ligt Duitsland op slechts 60 km. Elk half uur vertrekken treinen vanaf het NS-station met directe aansluiting naar veel bestemmingen

 • Taxi Utrecht Meppel nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!