Taxi Houten Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Houten met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxideluxe van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 110,-  We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

Taxi Houten Schiphol

175
110
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Houten Schiphol

225
125
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Houten Schiphol

Ontspannen met één van onze taxi’s van Houten naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

U reist met onze comfortabele Taxi Houten Schiphol service vanuit Harmelen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Schiphol Houten

Taxi Schiphol Houten nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Houten.

Onze Diensten

Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Houten

Houten is inmiddels een middelgrote stad. Houten heeft in de jaren zeventig besloten om het fietsen te stimuleren en het gebruik van de auto te ontmoedigen. Hiertoe is aan de randen van Houten een rondweg aangelegd. Met de auto zijn de wijken niet met elkaar verbonden en zijn alleen via “de Rondweg” bereikbaar. Ook is het beleid dat binnen de wijken geen weg langer dan 70 meter recht mag zijn en dat zichtlijnen langs toegangswegen van wijken ruim moeten te zijn. Al deze regels hebben er toe geleidt dat Houten een van de verkeersveiligste gemeenten van Nederland is. Via afslag “De Staart” is er verbinding met de Rijksweg A27; de gemeente Houten werkt momenteel, samen met de gemeente Bunnik aan een tweede aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12.

Taxi Houten Schiphol nodig? Bel direct 030-2 600 800

Scan de code