• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Houten Schiphol

  Taxi Houten Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Houten met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom reist u met Taxi Houten Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 75,-. We zouden u dan ook graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 75,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 75,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Ontspannen met één van onze taxi’s van Houten naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zorgt er dan ook voor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw vakantie begint dan ook immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

  U reist met onze comfortabele Taxi Houten Schiphol service vanuit Houten tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Houten

  Taxi Schiphol Houten nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Daardoor kunnen wij bijvoorbeeld  anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u ook met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Houten.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag en zeven dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt ook vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Houten Schiphol vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Houten

  Houten is inmiddels een middelgrote stad. Daarnaast heeft Houten in de jaren zeventig besloten om het fietsen te stimuleren en het gebruik van de auto te ontmoedigen. Daardoor is aan de randen van Houten een rondweg aangelegd. Met de auto zijn de wijken niet met elkaar verbonden en zijn alleen via “de Rondweg” bereikbaar. Daarnaast is ook het beleid dat binnen de wijken geen weg langer dan 70 meter recht mag zijn en dat zichtlijnen langs toegangswegen van wijken ruim moeten te zijn. Maar al deze regels hebben er toe geleidt dat Houten bovendien een van de verkeer veiligste gemeenten van Nederland is. Via afslag “De Staart” is er verbinding met de Rijksweg A27; de gemeente Houten werkt momenteel, samen met de gemeente Bunnik aan een tweede aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12.

  Taxi Houten Schiphol nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!