• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Vianen Schiphol

  Taxi Vianen Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Vianen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Vianen Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 90,-.

  Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 110,-

  reserveer online

  U reist met onze taxicervice vanuit Vianen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij  ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Vianen

  Taxi Schiphol Vianen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Op deze manier kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt ondertussen informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage. Bovendien brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Vianen.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Boek tevens uw taxi vooruit, ideaal voor Taxi Vianen Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Vianen

  Vianen is een stadje gelegen dichtbij de prachtige stad Utrecht. Een hele fijne stad om een dagje door te brengen. Daarnaast kunt u er heerlijke fiets- en wandeltochten maken. Ondertussen kan de natuurliefhebber ook in de omgeving van Vianen zijn hart ophalen. Er is namelijk een grote verscheidenheid aan landschap. Wandel dus langs de Lek, het weidse oer-Hollandse landschap van water, dijken en uiterwaarden. Vianen biedt een ruime keus aan wandelmogelijkheden. Je kunt echter door de polder dwalen. Ook door het Viaanse Bos en niet te vergeten door het historische centrum van Vianen.

  Taxi Vianen Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

  Bezoek ook de volgende gerelateerde pagina’s van Taxideluxe;

Open chat
Chat met ons!