• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Vianen Schiphol

  Taxi Vianen Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Vianen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Vianen Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 75,-.

  Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 75,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 75,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  U reist met onze taxicervice vanuit Vianen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij  ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Vianen

  Taxi Schiphol Vianen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Op deze manier kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt ondertussen informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage. Bovendien brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Vianen.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Boek tevens uw taxi vooruit, ideaal voor Taxi Vianen Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WataApp button..

  Over Vianen

  Vianen is een stadje gelegen dichtbij de prachtige stad Utrecht. Een hele fijne stad om een dagje door te brengen. Daarnaast kunt u er heerlijke fiets- en wandeltochten maken. Ondertussen kan de natuurliefhebber ook in de omgeving van Vianen zijn hart ophalen. Er is namelijk een grote verscheidenheid aan landschap. Wandel dus langs de Lek, het weidse oer-Hollandse landschap van water, dijken en uiterwaarden. Vianen biedt een ruime keus aan wandelmogelijkheden. Je kunt echter door de polder dwalen. Ook door het Viaanse Bos en niet te vergeten door het historische centrum van Vianen.

  Taxi Vianen Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

  Bezoek ook de volgende gerelateerde pagina’s van Taxideluxe;

Open chat
Chat met ons!