• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Dronten € 145
  Taxi Dronten Utrecht € 145
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Dronten

  Taxi Utrecht Dronten nodig? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij ons verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. In de eerste plaats haalt onze ervaren chauffeur u op de afgesproken tijd op. Ten tweede rijdt hij u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Dronten of vice versa. Bovendien reist u met Taxideluxe altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Dronten Utrecht

  Taxi Dortmund  Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Dronten opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Dronten prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt bij ons  tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Dronten vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Dronten

  Dronten is gelegen tussen de Randstad en het Veluwemeer. Een moderne stadje in de provincie Flevoland met maar liefst 60 km kust. In de pioniersjaren van de televisie werd Dronten vooral bekend als één van de eerste mediacentra van Nederland. Dronten is makkelijk bereikbaar via de A6 en de A28. Taxi Utrecht Dronten nodig? Dronten heeft een grondgebied van 42.000 ha, inclusief de randmeren tussen ‘pak ‘m beet’ Harderwijk en Urk. Naast de stad Dronten zelf en de dorpen Biddinghuizen en Swifterbant biedt Dronten een gevarieerd landschap waar jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers komen. Bezoekers van het familiepark Walibi, watersporters op het Veluwemeer, bezoekers van cultureel festival Lowlands of overnachters in één van de tientallen campings. Met recht kan Dronten spreken van het Dronterland.

  Taxi Utrecht Dronten nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!