• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Rhenen Amsterdam € 145
  Taxi Amsterdam Rhenen € 145
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Rhenen Amsterdam

  Taxi Rhenen Amsterdam nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Rhenen naar Amsterdam voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Rhenen.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Rhenen naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Rhenen naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam.

  Taxi Amsterdam Rhenen

  Taxi Amsterdam Rhenen nodig? Uiteraard kunt u ook in Amsterdam opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Rhenen wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Rhenen Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Rhenen en Amsterdam is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 84 km

  Reistijd: ± 59 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Over Rhenen

  Rhenen is gelegen aan de prachtige Nederrijn aan de zuidkant van de Utrechtse Heuvelrug. Vanwege de fraaie ligging tegen de heuvel en de vele prachtige hoekjes is Rhenen veelal door bekende kunstenaars van naam bezocht en geschilderd, zoals bijvoorbeeld Jan van Goyen, Rembrandt van Rijn en Jacob Ruisdael. In gemeentemuseum Het Rondeel zijn enkele van deze schilderijen en etsen te bekijken. Of de zon schijnt, maar ook bij regen zijn er volop mogelijkheden om te genieten in Rhenen. Zo kunt u bijvoorbeeld het militair ereveld bezoeken op de Grebbeberg. Ook kunt een bezoekje brengen aan Ouwenhands Dierenpark of genieten van een drankje op een van de vele terrassen in het sfeervolle stadje. Kortom, Rhenen is zeker een bezoekje waard.

  Taxi Rhenen Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!