• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Brussels Airport € 249
  Taxi Brussels Airport Utrecht € 249
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Brussels Airport

  Taxi Utrecht Brussels Airport nodig? Ontspannen en zorgeloos vanuit Utrecht met één van onze taxi’s van of naar Brussels Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met onze taxiservice van of naar Brussels Airport voor een vast en scherp tarief van € 249,-. U weet altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Geen gesleep en gedoe met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Brussels Airport. Met Taxideluxe reist u altijd in een privé taxi. U wordt rechtstreeks en nooit gecombineerd met andere passagiers naar uw eindbestemming vervoerd. 

  Uiteraard kunt u ook op Brussels Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Brussels Airport Utrecht

  Taxi Brussels Airport Utrecht nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis dus prettig af. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en rechtstreeks naar de gewenste eindbestemming in Utrecht.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Brussels Airport Utrecht vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Brussels Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 168 km

  Reistijd: ± 1 uur 57 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  De Domstad

  Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met ruim 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad. Utrecht is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is. Utrecht heeft dus een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met maar liefst de 112 meter hoge Domtoren). Waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. Daarnaast huisvest de stad drie universiteiten waarvan de grootste de Universiteit Utrecht is. 

  Taxi Utrecht Brussels Airport nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!