Taxi Utrecht - Brussels airport

500
350
  • Vaste Prijs
  • Privé taxi
  • max 3 personen

Taxi Utrecht - Brussels airport

625
425
  • Vaste prijs
  • Privé taxi
  • max 8 personen

Taxi Utrecht Brussels Airport

Taxi Utrecht Brussels Airport nodig? Ontspannen en zorgeloos vanuit Utrecht met één van onze taxi’s van of naar Brussels Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Utrecht Brussels Airport van of naar Brussels Airport voor een vast en scherp tarief van € 350,-. U weet altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

Geen gesleep en gedoe met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Brussels Airport. Met Taxideluxe reist u altijd in een privé taxi. U wordt rechtstreeks en nooit gecombineerd met andere passagiers naar uw eindbestemming vervoerd. 

Uiteraard kunt u ook op Brussels Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Brussels Airport Utrecht

Taxi Brussels Airport Utrecht nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis dus prettig af! We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage! Hij brengt u veilig en  rechtstreeks naar de gewenste eindbestemming in Utrecht.

Onze diensten

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Brussels Airport Utrecht vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave voor een andere bestemming? Dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met ruim 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad. Utrecht is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is. Utrecht heeft dus een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met de 112 meter hoge Domtoren). Waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. Daarnaast huisvest de stad drie universiteiten waarvan de grootste de Universiteit Utrecht is. 

Taxi Utrecht Brussels Airport nodig? Bel dus direct 030-2 600 800

Scan de code