• Taxi De Bilt

  Taxi in De Bilt nodig? Taxideluxe, uw taxivervoerder in De Bilt en omstreken. Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxideluxe is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren... Neemt u hiervoor contact met Taxideluxe op. Wij zijn u graag van dienst!

  Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de volgende Luchthavens! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

 • Luchthaven tarieven

  Taxi De Bilt Schiphol Airport  € 65
  Taxi De Bilt Rotterdam Airport  € 90
  Taxi De Bilt Eindhoven Airport  € 110
  Taxi De Bilt Weeze Airport  € 175
  Taxi De Bilt Brussel Airport  € 230
 • Overige tarieven

  Taxi De Bilt Amsterdam  € 89
  Taxi De Bilt Den Haag  € 119
  Taxi De Bilt Groningen € 245
  Taxi De Bilt Antwerpen € 175
  Taxi De Bilt Maastricht € 245
 • Taxi De Bilt                          

  Ontspannen vanuit De Bilt met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi De Bilt weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Taxideluxe biedt kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxideluxe voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven danwel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi in De Bilt nodig? Bel direct 030 - 2 600 800 

  Gemeente De Bilt ligt in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De huidige gemeente De Bilt is op 1 januari 2001 ontstaan uit het samenstellen van de gemeente De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Westbroek,Hollandsche Rading en GroenekanDe Bilt heeft 'anderhalf' spoorwegstation. Station Bilthoven aan de spoorlijn Utrecht-Amersfoort en de helft van station Hollandsche Rading aan de spoorlijn Utrecht-Hilversum (het perron richting Utrecht). De snelwegen A28 en A27 lopen ook langs of door de gemeente.Gemeente De Bilt grenst in het zuidwesten aan de Voordorpse polder. Voor dit gebied is door provincie Utrecht, het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, het Utrechts Landschap, de Nieuwe Hollandse Waterlinie, de gemeente De Bilt en de gemeente Utrecht een herinrichtingsplan.