• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Mechelen Amsterdam € 295
  Taxi Amsterdam Mechelen € 295
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Mechelen Amsterdam

  Taxi Mechelen Amsterdam nodig? U reist met onze taxi service vanuit Mechelen naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf dus! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Mechelen naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Mechelen

  Taxi Amsterdam Mechelen nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Mechelen wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze  klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. U kunt tevens uw reis vooruit boeken. Ideaal voor taxi Mechelen Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Mechelen en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Ondertussen denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 180 km

  Reistijd: ± 1u 55 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Mechelen

  Mechelen is een middelgrote stad gelegen in de provincie Antwerpen. Mechelen, dat in het Frans Malines genoemd wordt, ligt tussen de steden Antwerpen en Brussel in. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een stuk kleiner dan deze twee steden. Dat heeft zijn invloed op het toerisme naar Mechelen. Hoewel de stad zeker de moeite waard is om te bezoeken, kiezen veel Nederlanders toeristen toch eerder voor Antwerpen of Brussel. Franse toeristen verkiezen vooral Brussel boven Mechelen. Dat heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat Brussel veel meer te bieden lijkt te hebben op het gebied van bezienswaardigheden. De meest opvallende bouwwerken is de Sint-Romboutskathedraal met de 97 meter hoge toren. Deze toren staat op de Werelderdgoedlijst van UNESCO.

  Taxi Mechelen Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!