• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Nieuwegein

  Taxi Nieuwegein nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Nieuwegein is gespecialiseerd in diverse soorten vervoer, waaronder zakelijk, particulier en voordelige luchthaven service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met Taxi Nieuwegein op. Wij zijn u graag van dienst.

  Luchthaven tarieven
  van Nieuwegein naar:
  Schiphol Airport€85,-
  Rotterdam Airport€120,-
  Eindhoven Airport€140,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van Nieuwegein naar:
  Amsterdam€80,-
  Den Haag€99,-
  Arnhem€110,-
  UMC€40,-
  AMC€65,-

  .

  Luchthaven service

  Ontspannen vanuit Nieuwegein met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een zakenreis of vakantie? Taxi Nieuwegein hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komen gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Chauffeurs Taxideluxe

  Onze chauffeurs zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

   24/7 Taxi Nieuwegein

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Nieuwegein voor u klaar. Maak gebruik van onze comfortabele service.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven danwel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd.

  Taxi in Nieuwegein nodig? Bel dus direct 030-2 600 800

  Over Nieuwegein

  Nieuwegein is een gemeente en voormalige groeikern in de provincie Utrecht ten zuiden van de stad Utrecht. Het is dus gelegen aan de rivier de Lek. Nabij de buurgemeenten IJsselstein in het westen. Vianen in het zuiden en Houten in het oosten. Nieuwegein is ontstaan op 1 juli 1971 na samenvoeging van de vroegere gemeenten Jutphaas en Vreeswijk. Nieuwegein is ingesloten door drie autosnelwegen de A2 de A12 en de A27. Het staat daarom ook bekend om zijn centrale ligging. In Nieuwegein is het St. Antonius Ziekenhuis gevestigd. Onder meer bekend vanwege zijn specialisatie op het gebied van cardiologie.

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u daarom op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!