• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Brussel Amsterdam

  Taxi Brussel Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Brussel naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Brussel.

  PRIJZEN
  Taxi Brussel Amsterdam€319,-
  Taxi Brussel Amsterdam€319,-

  .

  U reist met onze taxiservice vanuit Brussel naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Brussel naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Brussel

  Taxi Amsterdam Brussel nodig? U kunt ook door Taxideluxe in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Brussel wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten 

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze service. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Brussel Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Brussel en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 215 km

  Reistijd: ± 2 u 20 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Amsterdam

  Is de hoofdstad en, naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland. In het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Amsterdam kreeg stadsrechten rond 1300 en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel. Welk op de Unesco-Werelderfgoedlijst staat en tot dé bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum. Ook het Annen Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops. Taxi Amsterdam Brussel nodig?

  Brussel

  De hoofdstad van België is vanwege de rol als bestuurlijk centrum van de Europese Unie. Feitelijk ook de hoofdstad van Europa. Veel belangrijke beslissingen op Europees niveau worden hier in Brussel genomen. De meer dan 1,1 miljoen inwoners tellende metropool is dan ook een belangrijke diplomatenstad. Op veel plekken in Brussel is het multiculturele karakter dan ook overduidelijk aanwezig. De meeste bezoekers aan de stad zullen vooral in het centrum terecht komen. Met een lengte van slechts 58 centimeter is Manneken Pis (le Petit Julien) de beroemdste Brusselaar. Het openbare fonteintje staat al sinds het einde van de veertiende eeuw op de hoek van de Eikstraat en de Stoofstraat.

  Taxi Brussel Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!