• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Zeist Brussels Airport

  Ontspannen en zorgeloos vanuit Zeist met één van onze taxi’s van of naar Brussels Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Zeist Brussels Airport van of naar Brussels Airport voor een vast en scherp tarief van € 240,- U weet altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

 • Taxi Zeist Brussels Airport

  € 240

 • Taxi Zeist Brussels Airport

  Ontspannen met één van onze taxi’s van Zeist naar Brussels Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. 

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Brussels Airport. Met Taxideluxe reist u altijd in een privé taxi. U wordt rechtstreeks en nooit gecombineerd met andere passagiers naar uw eindbestemming vervoerd. 

  U reist met onze comfortabele Taxi Zeist Brussels Airport service vanuit Zeist tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep en gedoe met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Brussels Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Brussels Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Brussels Airport Zeist

  Taxi Brussels Airport Zeist nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig, rechtstreeks en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Zeist.

  Diensten Taxi Zeist Brussels Airport

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Brussels Airport Zeist vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Zeist is een gemeente en plaats in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. Zeist ligt in het bosrijke gebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en is daardoor een zeer groen gebied. Naast de hoofdplaats Zeist telt de gemeente vier dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. Vanwege het kasteel Slot Zeist wordt Zeist wel Slotstad genoemd. De gemeente Zeist heeft twee treinstations: Station Den Dolder en Station Driebergen-Zeist, dit ligt grotendeels in het dorp Driebergen-Rijsenburg  en voor een deel in de gemeente Zeist (Odijkerweg). Omdat er in het centrum geen treinstation ligt, is het heel handig om met de taxi naar Schiphol Airport vervoerd te worden.

Open chat
Chat met ons!