• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Zeist Schiphol

  Taxi Zeist Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Zeist met onze taxiservice van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor dat u veilig en op tijd aankomt. Daarnaast staan service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Zeist Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 95,-. 

  Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 95,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 95,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 120,-

  reserveer online

  We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Zeist

  Taxi Schiphol Zeist nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Zeist.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Zeist Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button.

  Taxi Zeist Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Reisinformatie

  De weg tussen Zeist en Schiphol is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand ± 62 km

  Tijdsduur is ± 45 minuten

  Wij adviseren  echter een langere reistijd (± 55) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur). Ook in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Zeist

  Zeist is prachtig dorpje gelegen in het bosrijke gebied van het Nationaal Park Utrechtse heuvelrug. Het dorpje heeft buiten de woonkernen daardoor een overwegend groen karakter. Zeist wordt ook wel Slotstad genoemd, dit komt door het schitterende kasteel Slot Zeist. Daarnaast heeft Zeist een rijke geschiedenis. Zeist is rond 1122 ontstaan door de Rijn af te dammen bij Wijk bij Duurstede. Zeist heeft bovendien veel prachtige oude kerken. Het dorpje is meerdere malen in de tweede wereld oorlog door de geallieerde gebombardeerd.

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol

   

Open chat
Chat met ons!