• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Nieuwegein Amsterdam € 80
  Taxi Amsterdam Nieuwegein € 80
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Nieuwegein Amsterdam

  Taxi Nieuwegein Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Nieuwegein naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Nieuwegein.

  U reist met onze taxiservice vanuit Nieuwegein naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Nieuwegein naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Nieuwegein

  Taxi Amsterdam Nieuwegein nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Nieuwegein wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten 

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Nieuwegein Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Nieuwegein en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 45 km

  Reistijd: ± 40 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Nieuwegein

  Nieuwegein is een gemeente en voormalige groeikern in de provincie Utrecht ten zuiden van de stad Utrecht. Het is gelegen aan de rivier de Lek, nabij de buurgemeenten IJsselstein in het westen, Vianen in het zuiden en Houten in het oosten. Nieuwegein is ontstaan op 1 juli 1971 na samenvoeging van de vroegere gemeenten Jutphaas en Vreeswijk. Nieuwegein is ingesloten door drie autosnelwegen de A2 de A12 en de A27. Het staat daarom ook bekend om zijn centrale ligging. In Nieuwegein is het St. Antonius Ziekenhuis gevestigd, onder meer bekend vanwege zijn specialisatie op het gebied van cardiologie.

  Taxi Nieuwegein Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!