• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Tienhoven Eindhoven Airport

  Ontspannen vanuit Tienhoven met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport, Schiphol Airport of Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Tienhoven Eindhoven Airport van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 140,-

  Geen verassingen achteraf. Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

 • Taxi Tienhoven Eindhoven Airport €140
  Taxi Tienhoven Schiphol Airport €65
  Taxi Tienhoven Rotterdam Airport

  €99

 • Taxi Tienhoven Eindhoven Airport

  Ontspannen met één van onze taxi’s van Tienhoven naar Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Eindhoven Airport. 

  U reist met onze comfortabele Taxi Tienhoven Eindhoven Airport service vanuit Tienhoven tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Tienhoven

  Taxi Eindhoven Airport Tienhoven nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Tienhoven.

  Diensten Taxi Tienhoven

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Tienhoven Eindhoven Airport vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Open chat
Chat met ons!