• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Middelburg nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Middelburg? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Middelburg € 299
  Taxi Middelburg Utrecht € 299
 • Taxi Utrecht Middelburg

  Taxi Utrecht Middelburg nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Middelburg of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Middelburg Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Middelburg opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Middelburg prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Middelburg Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Middelburg vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. Het is tevens met ongeveer 40.000 inwoners de grootste stad van deze provincie. De stad ligt op het voormalige eiland Walcheren en is in de loop der jaren bijna tegen de buurgemeente Vlissingen aangegroeid. Middelburg is in de negende eeuw ontstaan en kreeg in het begin van de dertiende eeuw zijn stadrechten. In de elfde eeuw werd er in de stad een abdij gesticht. Deze Abdij bepaald tot op de dag van vandaag nog een groot deel van het stadsgezicht van Middelburg.  De haven van Middelburg wordt tegenwoordig nog uitsluitend gebruikt voor de pleziervaart. De statige huizen uit de VOC-tijd zijn echter nog steeds in de buurt van de haven van Middelburg te vinden. In jachthaven de Arne is ongeveer plaats voor ongeveer 270 bootjes. In het Prins Hendrikdok is door de lage brug alleen plaats voor motorbootjes. Vanuit de jachthaven de Arne kun je via het kanaal van Walcheren naar het Veerse meer of de Westerschelde varen.

 • Taxi Utrecht Middelburg nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!