• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Vinkeveen Eindhoven Airport

  Ontspannen vanuit Vinkeveen met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport, Schiphol Airport of Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Vinkeveen Eindhoven Airport van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 165,-

  Geen verassingen achteraf. Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

 • Taxi Vinkeveen Eindhoven Airport € 165
  Taxi Vinkeveen Schiphol Airport € 69
  Taxi Vinkeveen Rotterdam Airport € 139
 • Taxi Vinkeveen Eindhoven Airport

  Ontspannen met één van onze taxi’s van Vinkeveen naar Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Eindhoven Airport. 

  U reist met onze comfortabele Taxi Vinkeveen Eindhoven Airport service vanuit Vinkeveen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Vinkeveen

  Taxi Eindhoven Airport Vinkeveen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Vinkeveen.

  Diensten Taxi Vinkeveen

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Vinkeveen Eindhoven Airport vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Vinkeveen is een klein dorpje gelegen tussen de grote steden Utrecht en Amsterdam.  Vinkeveen valt onder gemeente De Ronde Venen en is gelegen in de provincie Utrecht. Vinkeveen is onder velen onder ons met name bekend om de prachtige Vinkeveense Plassen. Je hebt hier de mogelijkheid tot duiken, maar er wordt er ook veelal gevaren en gezeild. Het water is een van de schoonste in Nederland. Er zijn een twaalftal zandeilanden aangelegd in de plassen. Leuke Bezienswaardigheid in Vinkeveen is toch wel de toren van de hervormde (PKN) kerk gelegen aan de Herenweg.  

Open chat
Chat met ons!