• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Bilthoven Amsterdam

  Taxi Bilthoven Amsterdam nodig? Op uw gemak met onze taxiservice van  Bilthoven naar Amsterdam voor bijvoorbeeld een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Bilthoven.

  PRIJZEN
  Taxi Bilthoven Amsterdam€95,-
  Taxi Amsterdam Bilthoven€95,-

  .

  U reist met onze taxiservice vanuit Bilthoven naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Bilthoven naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Bilthoven

  Taxi Amsterdam Bilthoven nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Bilthoven wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Bilthoven Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Bilthoven en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 50 km

  Reistijd: ± 42 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Amsterdam

  Amsterdam is de hoofdstad en naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. De stad kreeg stadsrechten rond 1300 en groeide in de Gouden Eeuw. Bovendien groeide de stad uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Daarnaast heb je het Van Gogh Museum het Anne Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops. Taxi Amsterdam Bilthoven nodig? Bilthoven is tevens een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt.

  Over Bilthoven

  Bilthoven ligt in de provincie Utrecht. De geschiedenis van Bilthoven gaat maar liefst terug tot 1863. Toen werd de spoorlijn Utrecht – Amersfoort in gebruik genomen en bij de kruising van de spoorlijn met de Soestdijkseweg een station werd geopend. Het station stond op een halfuur lopen van De Bilt. Bewoners die dat te ver vonden, gingen in de buurt van het station wonen. Bovendien was de grond relatief goedkoop hier.

  Taxi Bilthoven Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

  Schiphol Airport Bilthoven Groenekan
  Rotterdam Airport De Bilt Bosch en Duin
  Eindhoven Airport Maarssen Westbroek
  Utrecht MaartensdijkZeist
  Bezoek ook onze ander relevante pagina’s!
Open chat
Chat met ons!