• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Voor vakkundig zakelijk vervoer bent u bij ons op het juiste adres. Kwaliteit, service en vertrouwen zijn de sleutelwoorden die het zakelijk vervoer bij Taxideluxe tot een begrip hebben gemaakt.

  Wij verzorgen het zakelijk vervoer voor een aantal bedrijven binnen regio Utrecht en verwelkomen graag ook u om kennis te maken met onze comfortabele service.

  Wij ontvangen bijvoorbeeld uw gasten/medewerkers uit naam van uw bedrijf op de verschillende luchthavens en begeleiden hen naar de afgesproken bestemming.

  Service op niveau

  Met onze uitstekend uitgeruste auto’s en representatieve, professioneel opgeleide chauffeurs kunt u erop vertrouwen dat uw zakelijk vervoer tot in de puntjes is geregeld. De chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals, communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van zakelijke relaties.

  Betaalgemak

  Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben wij het mogelijk gemaakt om met verschillende creditcards af te kunnen rekenen. Er kan uiteraard ook op rekening worden gereden.

  Taxideluxe, uw partner voor zakelijk vervoer

  Wij zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. We bespreken graag in een persoonlijk gesprek hoe wij onze dienstverlening afstemmen op uw situatie tegen interessante tarieven.

  Wilt u meer informatie?

  Belt u vrijblijvend voor een offerte voor het zakenvervoer van en naar uw reguliere bestemmingen. Taxideluxe is u graag van dienst.

  Enkele relaties van Taxideluxe:

Open chat
Chat met ons!