• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Harderwijk Den Haag nodig?

  Reis comfotabel met Taxideluxe van Harderwijk naar Den Haag of visa versa en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Harderwijk Den Haag € 169
  Taxi Den Haag Harderwijk € 169
 • Taxi Harderwijk Den Haag

  Taxi Harderwijk Den Haag nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Harderwijk naar Den Haag voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. 

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Harderwijk naar Den Haag tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Harderwijk naar de afgesproken eindbestemming in Den Haag.

  Taxi Den Haag Harderwijk

  Taxi van Den Haag naar Harderwijk nodig? Uiteraard kunt u ook in Den Haag opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Harderwijk wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Den Haag prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Harderwijk Den Haag vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Wilt u met de taxi van Harderwijk naar Den Haag? Bel direct 030-2 600 800 

  Harderwijk is met jaarlijks ruim twee miljoen bezoekers een geliefde bestemming. Volgens onderzoek staat Harderwijk bij Nederlanders bekend als Open, Ontspannen en Ondernemend. Het is hier genieten: een sfeervolle binnenstad met volop pleinen, terrassen en sterrenrestaurants, omringd door de uitgestrekte Veluwe en de Randmeren. Harderwijk is ondanks acht eeuwen verleden een stad met uitstekende eigentijdse recreatieve voorzieningen. Harders Plaza is een fantastisch uitgaanscentrum. De Zwaluwhoeve is één van Nederlands meest populaire wellnesscentra. Wie op topniveau wil eten gaat naar de Vischmarkt, waar de laatste jaren op twee plaatsen een Michelinster straalt. Wij nodigen u uit eens een kijkje te komen nemen in onze prachtige stad!

 • Taxi Harderwijk Den Haag nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!