• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Houten

  Taxi Houten nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Houten is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Houten naar:
  Schiphol Airport€85,-
  Rotterdam Airport€130,-
  Eindhoven Airport€125,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van Houten naar:
  Amsterdam€69,-
  Den Haag€89,-
  Nieuwegein€40,-
  UMC€40,-
  AMC€50,-

  .

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit Houten met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Houten voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi in Houten nodig? Bel direct 030 – 2 600 800

  Houten is inmiddels een middelgrote stad. Houten heeft in de jaren zeventig besloten om het fietsen te stimuleren en het gebruik van de auto te ontmoedigen. Hiertoe is aan de randen van Houten een rondweg aangelegd. Met de auto zijn de wijken niet met elkaar verbonden en zijn alleen via de Rondweg bereikbaar. Ook is het beleid dat binnen de wijken geen weg langer dan 70 meter recht mag zijn. Ook de zichtlijnen langs toegangswegen van wijken ruim moeten te zijn. Al deze regels hebben er toe geleidt dat Houten een van de verkeersveiligste gemeenten van Nederland is. Via afslag “De Staart” is er verbinding met de Rijksweg A27. De gemeente Houten werkt momenteel, samen met de gemeente Bunnik aan een tweede aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12. Taxi Houten Schiphol nodig?

Open chat
Chat met ons!