• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

   

  Taxi De Bilt Eindhoven Airport € 155
  Taxi Eindhoven Airport De Bilt € 155
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi De Bilt Eindhoven Airport

  Taxi De Bilt Eindhoven airport nodig? Ontspannen vanuit De Bilt met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi De Bilt Eindhoven Airport van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 155,-. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrek terminal.

  Geen verassingen achteraf. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u daarom graag willen verwelkomen. Maak bovendien kennis met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport De Bilt

  Taxi Eindhoven Airport De Bilt nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Wij informeren u dan over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in De Bilt.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen De Bilt en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 87 km

  Reistijd: ± 56 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Over De Bilt

  Gemeente De Bilt ligt in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De huidige gemeente De Bilt is op 1 januari 2001 ontstaan uit het samenstellen van de gemeente De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Westbroek, Hollandsche Rading en Groenekan. Gemeente De Bilt grenst in het zuidwesten aan de Voordorpse polder. Voor dit gebied is door provincie Utrecht, het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, het Utrechts Landschap, de Nieuwe Hollandse Waterlinie, de gemeente De Bilt en de gemeente Utrecht een herinrichtingsplan.

  Airport Eindhoven

  Eindhoven Airport is het vliegveld van Eindhoven gelegen aan de westzijde van de stad. De luchthaven is al vanaf 1932 in gebruik. Daarnaast is Eindhoven Airport een van de grootste regionale vliegvelden van Nederland. Het biedt bovendien diverse bestemmingen aan naar populaire vakantielanden. Onder andere de vliegmaatschappijen Corendon, Transavia, Ryanair en Wizz Air vliegen vanaf Eindhoven Airport. Het vliegveld heeft ook geen lange wachttijden. De airport heeft daarnaast grote parkeergelegenheden in de buurt. Daarom is Eindhoven Airport een uitstekend vertrekpunt voor uw vakantie. Heeft u vragen over vluchten, bagage of faciliteiten over Eindhoven Airport? U kunt dan terecht bij de informatiebalie van Eindhoven Airport. 

  Taxi De Bilt Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!