• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Apeldoorn € 135
  Taxi Apeldoorn Utrecht € 135
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Apeldoorn

  Taxi Utrecht Apeldoorn nodig? Met een luxe taxi van Utrecht naar Apeldoorn? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij ons verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Daarnaast haalt onze chauffeur u op de afgesproken tijd op. Bovendien rijdt hij u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Apeldoorn of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Apeldoorn Utrecht

  Taxi Apeldoorn Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Apeldoorn opgehaald worden. Sluit uw bezoek aan Apeldoorn prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd.

  Diensten Taxideluxe

  Ons streven is om u vakkundig en naar alle tevredenheid te bedienen. Daarom staan betrouwbaarheid, kwaliteit en zorg voor de klant bij ons hoog in het vaandel. Bovendien kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Daarnaast kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Apeldoorn vervoer! We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Over Apeldoorn

  Apeldoorn is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De stad telde per 1 januari 2014 maar liefs 139.071 inwoners.  Apeldoorn ontwikkelde zich pas vanaf begin 20e eeuw tot een van de grootste plaatsen van het land. Met ongeveer 100.000 arbeidsplaatsen is Apeldoorn bovendien een van de belangrijkste werkgelegenheidscentra in Midden- en Oost Nederland. Apeldoorn staat tegenwoordig bekend om zijn stadsparken en zijn ‘groene’ karakter. Kenmerkend is de Apeldoornse huisjes-structuur. Veel monumentale en vrijstaande woningen en relatief weinig hoogbouw. Door de bouw van de nieuwbouwwijken Zonnehoeve en Zuidbroek wordt verwacht dat het inwonertal tot tot maar liefst 2020 zal stijgen tot 162.000.

  Domstad

  De trots van de stad Utrecht, dat is de Domtoren. Wist je dat de toren maar liefs 112 meter hoog is. Het is tevens het hoogste gebouw van Utrecht! Nieuwe gebouwen die uit de grond worden gestampt in de stad mogen niet even hoog of hoger mogen zijn dat de beroemde toren. De dom is trouwens ook de hoogste kerktoren van Nederland. Je kunt een kijkje nemen op de Dom, maar ook onder de Dom.

  Taxi Utrecht Apeldoorn nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!