• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht

  Taxi Utrecht nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn gespecialiseerd in voordelig vervoer van en naar Utrecht. Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren… Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Taxi Utrecht Schiphol                              

  Ontspannen vanuit Utrecht met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport, Weeze Airport, Brussels Airport voor een zakenreis of vakantie?

  Taxi Utrecht hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Utrecht weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Taxi Utrecht biedt kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxi Utrecht 24/7

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Utrecht voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven danwel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd.

  Onze chauffeurs van Taxi Utrecht zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.Taxi in Utrecht nodig? Bel direct 030 – 2 600 800 

  Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met ruim 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is. Utrecht heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met de 112 meter hoge Domtoren) waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. Daarnaast huisvest de stad drie universiteiten waarvan de grootste de Universiteit Utrecht is. Hiernaast zijn er drie omvangrijke hogescholen, het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen, ProRail, de Rabobank Nederland en de Jaarbeurs Utrecht gevestigd.

Open chat
Chat met ons!