Taxi IJsselstein Rotterdam Airport nodig? Ontspannen vanuit IJsselstein met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi IJsselstein Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 135,- We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

Taxi IJsselstein Rotterdam Airport

Ontspannen met één van onze taxi’s van IJsselstein naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. 

U reist met onze comfortabele Taxi IJsselstein Rotterdam Airport service vanuit IJsselstein tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Rotterdam Airport.

Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Rotterdam Airport IJsselstein

Taxi Rotterdam Airport IJsselstein nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in IJsselstein.

Diensten Taxi IJsselstein Rotterdam Airport

Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport IJsselstein vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Over IJsselstein

IJsselstein is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. IJsselstein dankt zijn naam aan de Hollandse IJssel en is onderdeel van de provincie Utrecht. IJsselstein ontstond als nederzetting in de buurt van kasteel IJsselstein dat in 1279 voor het eerst wordt genoemd. Een deel van IJsselstein is een beschermd dorpgezicht en verder zijn er in het stadje tientallen rijksmonumenten en oorlogsmonum-enten te bewonderen. IJsselstein ligt ten westen van de voormalige groeikern Nieuwegein. De A2 vormt de scheidslijn tussen IJsselstein en Nieuwegein. Door IJsselstein stroomt tevens de Hollandse IJssel. Heeft u van of naar Schiphol een taxi nodig? 

The Airport

Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Groep. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele en interregionale overwegingen van de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag   Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. De luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. De luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

Taxi IJsselstein Rotterdam Airport nodig? Bel direct 030-2600 800

Scan de code