• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi IJsselstein - Rotterdam Airport  € 119
  Taxi Rotterdam Airport - IJsselstein € 119
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi IJsselstein Rotterdam Airport

  Taxi IJsselstein Rotterdam Airport nodig? Ontspannen vanuit IJsselstein met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met onze taxi service van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van  € 119,- We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Rotterdam Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport IJsselstein

  Taxi Rotterdam Airport IJsselstein nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in IJsselstein.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport IJsselstein vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen IJsselstein en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 63 km

  Reistijd: ± 45 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over IJsselstein

  IJsselstein is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. De stad dankt zijn naam aan de Hollandse IJssel en is onderdeel van de provincie Utrecht. IJsselstein ontstond als nederzetting in de buurt van kasteel IJsselstein dat in 1279 voor het eerst wordt genoemd. Een deel van IJsselstein is een beschermd dorpsgezicht. Daarnaast zijn er in het stadje tientallen rijksmonumenten en oorlogsmonumenten te bewonderen. IJsselstein ligt ook ten westen van de voormalige groeikern Nieuwegein. De A2 vormt de scheidslijn tussen IJsselstein en Nieuwegein. Door IJsselstein stroomt tevens de Hollandse IJssel. Heeft u van of naar Schiphol een taxi nodig? 

  The Airport

  Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. Daarnaast is de luchthaven het eigendom van de Schiphol Groep. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele en interregionale overwegingen Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. Deze luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. Luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

  Taxi IJsselstein Rotterdam Airport nodig? Bel daarom  direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!