• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Mechelen nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Mechelen? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Mechelen € 289
  Taxi Mechelen Utrecht € 289
 • Taxi Utrecht Mechelen

  Taxi Utrecht Mechelen nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Mechelen of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Mechelen Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Mechelen opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Mechelen prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Mechelen Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Mechelen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Mechelen is een middelgrote stad gelegen in de provincie Antwerpen. Mechelen, dat in het Frans Malines genoemd wordt, ligt tussen de steden Antwerpen en Brussel in. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een stuk kleiner dan deze twee steden. Dat heeft zijn invloed op het toerisme naar Mechelen. Hoewel de stad zeker de moeite waard is om te bezoeken, kiezen veel Nederlanders toeristen toch eerder voor Antwerpen of Brussel. Franse toeristen verkiezen vooral Brussel boven Mechelen. Dat heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat Brussel veel meer te bieden lijkt te hebben op het gebied van bezienswaardigheden, maar ook het feit dat ze in Brussel vooral Franstalig georiënteerd zijn draagt bij aan de voorkeur voor onder andere Brussel. De meest opvallende bouwwerken zijn de Sint-Romboutskathedraal met de 97 meter hoge toren die op de Werelderdgoedlijst van UNESCO staat en in flamboyant gotische stijl opgetrokken stadhuis aan de oostelijke zijde van het plein.

 • Taxi Utrecht Mechelen nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!