• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Vianen Rotterdam Airport  € 120
  Taxi Rotterdam Airport Vianen € 120
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

   

 • Taxi Vianen Rotterdam Airport

  Taxi Vianen Rotterdam Airport nodig? Ontspannen van Vianen met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een fijne vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Vianen Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 120,-

  Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrekhal op Rotterdam Airport. Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede  zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Vianen

  Taxi Rotterdam Airport Vianen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. We informeren u over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt onze chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Vianen.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Vianen vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Vianen en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 66 km

  Reistijd: ± 46 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  The Airport

  Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. Daarnaast is de luchthaven het eigendom van de Schiphol Groep. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele  overwegingen Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. Deze luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn echter geen aviobruggen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. Luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

  Over Vianen

  Vianen is een stadje gelegen dichtbij de grote stad Utrecht. De stad heeft een rijke historie. Het is een hele fijne stad om een dagje door te brengen of aan te doen tijdens uw fiets- en wandeltochten. De natuurliefhebber kan in Vianen en de omgeving zijn hart ophalen. Er is namelijk een grote verscheidenheid aan landschap. Langs de Lek treft u het weidse oer-Hollandse landschap van water, dijken en uiterwaarden. Daarnaast is er in het achterland de polder Vijfheerenlanden, overgaand in de Alblasserwaard. Vianen biedt een ruime keus aan wandelmogelijkheden.

  Taxi Vianen Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!