• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Oberhausen nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Oberhausen? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Oberhausen € 289
  Taxi Oberhausen Utrecht € 289
 • Taxi Utrecht Oberhausen

  Taxi Utrecht Oberhausen nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Oberhausen of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Oberhausen Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Oberhausen opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Oberhausen prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Oberhausen Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Oberhausen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  De Duitse industriestad Oberhausen ligt in het Ruhrgebied. Met ruim tweehonderdduizend inwoners is Oberhausen een middelgrote stad in dit omvangrijke metropoolgebied. Oberhausen is een vrij jonge stad, die in 1862 ontstaan is uit het samenvoegen van zes gemeenten. Veertien jaar later kreeg Oberhausen stadsrechten. De naam is een verwijzing naar Slot Oberhausen, dat sinds 1909 binnen de stadsgrenzen van Oberhausen ligt. De economie van Oberhausen is altijd grotendeels gebaseerd geweest op mijnbouw en de staalindustrie. Na de sluiting van de laatste kolenmijn in 1992 en het laatste staalbedrijf in 1997 is Oberhausen zich steeds meer gaan richten op het toerisme. Oude fabrieken werden onderdeel van het LVR-Industriemuseum (voorheen het Rheinisches Industriemuseum) en met het Neue Mitte heeft men in Oberhausen een ware publiekstrekker gecreëerd. Oberhausen wordt daarom weleens een oude industriestad met een nieuw hart genoemd.Jaarlijks gaan duizenden Nederlanders richting Oberhausen, waarbij vooral winkelcentrum CentrO het reisdoel is.

 • Taxi Utrecht Oberhausen nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!