• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Westbroek Rotterdam Airport  € 130
  Taxi Rotterdam Airport Westbroek € 130
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Westbroek Rotterdam Airport

  Taxi Westbroek Rotterdam Airport nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Westbroek naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. U reist met onze comfortabele Taxi Westbroek Rotterdam Airport service vanuit Westbroek tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrekhal op Rotterdam Airport. Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Westbroek

  Taxi Rotterdam Airport Westbroek nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Onze chauffeur informeert u over de locatie waar hij op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en naar de gewenste eindbestemming in Westbroek.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Westbroek vervoer. Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Westbroek en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps. Afstand: ± 70 km Reistijd: ± 52 min Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).
  The Airport
  Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. Daarnaast is de luchthaven het eigendom van de Schiphol Groep. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele  overwegingen Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. Deze luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn echter geen aviobruggen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. Luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.
  Over Westbroek
  Westbroek is een klein dorpje gelegen in de gemeente De Bilt. Het dorpje is gelegen in een landelijk gebied ten noorden van de prachtige stad Utrecht. Westbroek ligt ook ten westen van het dorpje Maartensdijk. Het dorpje heeft ongeveer 1000 inwoners. Het uiterste oosten van Westbroek is de voormalige woonplaats Achttienhoven. Verder richting Maartensdijk bevindt zich de kleine woonplaats Achterwetering. Westbroek is ondertussen een beschermd dorpsgezicht. Bij het dorp bevindt zich de korenmolen De Kraai, dus zeker een bezichtiging waard. Taxi Westbroek Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800
Open chat
Chat met ons!