• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Zwolle € 169
  Taxi Zwolle Utrecht € 169
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

   

 • Taxi Utrecht Zwolle

  Taxi Utrecht Zwolle nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Zwolle? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Zwolle of vice versa. U reist met Taxideluxe altijd privé. U wordt tevens nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Zwolle Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Zwolle opgehaald worden, sluit daarom uw bezoek aan Zwolle prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten Tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Zwolle vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik de WatsApp button.

  Taxi Utrecht Zwolle nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Over Zwolle

  Wonen in Zwolle is wonen in een van de jongste steden van Nederland. Jong van geest en jong van hart, maar met een middeleeuwse binnenstad waar u heerlijk kunt eten, winkelen en genieten op de vele pleinen. Zwolle staat al jaren economisch in de top vijf van het land. De gemeente blijft hard werken aan de ontwikkeling van de stad. Dat ontwikkelen doet ze samen met alle mogelijke partners, want samen een goed idee tot realiteit brengen werkt beter. Het gaat dus goed met Zwolle, en dat wil de gemeente graag zo houden. Maar er is meer dan economie. Zwolle wil ook graag de sociale, veilige en schone leefomgeving blijven die zij nu is. Een heerlijke stad, een stad om van te houden. Dat is Zwolle!

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!