• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Wijk bij Duurstede Amsterdam

  Taxi Wijk bij Duurstede Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Wijk bij Duurstede naar Amsterdam voor bijvoorbeeld een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Wijk bij Duurstede.

  PRIJZEN
  Taxi Wijk bij Duurstede Amsterdam€119,-
  Taxi Amsterdam Wijk bij Duurstede€119,-

  U reist met onze taxiservice vanuit Wijk bij Duurstede naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Ook geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres Wijk bij Duurstede naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Wijk bij Duurstede

  Taxi Amsterdam Wijk bij Duurstede nodig? U kunt ook door in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Wijk bij Duurstede wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Wijk bij Duurstede en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps 

  Afstand: ± 62 km

  Reistijd: ± 55 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Wijk bij Duurstede

  Wijk bij Duurstede heeft een zeer rijk verleden. Vroeger lag hier, langs de Kromme Rijn, de belangrijke handelsplaats Dorestad. Daarnaast hebben de Romeinen, Vikingen en bisschoppen hun stempel gedrukt op het stadje. Museum Dorestad verhaalt over de geschiedenis vanaf de Dorestad periode en de opgravingen die hebben plaatsgevonden. De gerestaureerde kasteelruïne van Kasteel Duurstede, met zijn vierkante Donjon uit 1270 en Bourgondische toren, laat nog iets van die rijkdom zien. Er zijn tal van monumenten, zoals de Grote Kerk, molen Rijn en Leken het oude Stadhuis op de Markt. Wijk bij Duurstede is nu een bruisend toeristisch stadje. De historische binnenstad, met haar monumenten en exposities in de vele kunstgaleries, trekt veel cultuurliefhebbers. Uniek zijn de poëzie- en de beeldenroute door de binnenstad. Kortom, Wijk bij Duurstede is zeker de moeite waard om te bezoeken.

  Taxi Wijk bij Duurstede Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!