• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Vlaardingen € 129
  Taxi Vlaardingen Utrecht € 129
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Vlaardingen

  Taxi Utrecht Vlaardingen nodig? Ontspannen met onze taxiservice van Utrecht naar Vlaardingen voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw reis naar Vlaardingen begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze taxiservice vanuit Utrecht naar Vlaardingen tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Vlaardingen.

  Taxi Vlaardingen Utrecht

  Taxi Vlaardingen Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Vlaardingen opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Vlaardingen prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Vlaardingen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Vlaardingen is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 71 km

  Reistijd: ± 1 u 05 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Vlaardingen

  Vlaardingen is een schitterende stad om te wonen, te werken en te recreëren. Met een gevarieerd woon- en werkaanbod, met alle moderne voorzieningen en met een prachtig natuurgebied als achtertuin is Vlaardingen een stad om trots op te zijn. Bovendien heeft de stad een rijke historie en een groot aanbod van kunst en cultuur. Dit kunt u allemaal in Vlaardingen bezichtigen. Zodat steeds meer mensen gaan genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft! Vlaardingen is zeker de moeite waard om er een bezoek te brengen en al het moois te bewonderen.

  Taxi Utrecht Vlaardingen nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!