• Taxi Utrecht Purmerend nodig?

  Wilt u heerlijk en ontspannen met de taxi van Utrecht naar Purmerend? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Taxideluxe biedt u een betrouwbare, service gerichte en betaalbare taxivervoer tussen Utrecht en Purmerend.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, Taxideluxe werk met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hieronder onze prijs! 

 • Taxi Utrecht Purmerend     € 109
  Taxi Purmerend Utrecht     € 109
  030 - 2 600 800

  NU RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Purmerend

  Taxi Utrecht Purmerend nodig? Wilt u een betrouwbare en flexibele partner die u veilig en comfortabel van Utrecht naar Purmerend brengt? Dan bent u bij Taxideluxe aan het juiste adres! Wellicht heeft een vergadering, congres of u wilt gewoon een dagje weg? We zorgen ervoor dat u veilig, ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Purmerend begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht. 

  U reist met onze transparante en heldere taxiservice vanuit Utrecht naar Purmerend tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesjouw met uw koffers, maar gewoon van het gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Purmerend.

  Taxi Purmerend Utrecht

  Taxi Purmerend Utrecht nodig? We komen u ook graag in Purmerend ophalen! Onze chauffeur komt u op de afgesproken tijd ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig en comfortabel naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Purmerend prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Ons streven is om u vakkundig en naar alle tevredenheid te bedienen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Purmerend vervoer! We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een e-mail. 

  Wilt u met de taxi van Utrecht naar Purmerend? Bel direct 030-2 600 800

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Purmerend is voor ons bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 66 km          Reistijd: ± 58 min        Prijs: € 109,-    

  In de spitsuren kan het aardig druk worden op dit traject. Wij adviseren een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 - 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 - 19:00 uur). 

  In de deels historische binnenstad van Purmerend vindt u het winkelcentrum dat een regiofunctie vervult voor heel Waterland. De  binnenstad huisvest nagenoeg alle bekende winkelketens, heeft een overdekt en geklimatiseerd winkelcentrum van meer dan 10.000 m², goede parkeervoorzieningen en is voorzien van een stijlvolle en veilig ingericht voetgangersgebied.

 • Taxi Utrecht Purmerend nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!