• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Huizen € 69
  Taxi Huizen Utrecht € 69
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Huizen

  Taxi Utrecht Huizen nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Huizen? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat!

  U bent bij ons verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Huizen of vice versa. U reist bij ons altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Huizen Utrecht

  Taxi Huizen Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Huizen opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Huizen prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Huizen is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 30 km

  Reistijd: ± 28 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Utrecht

  Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Bovendien een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Daarnaast groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat. Bovendien zijn er trendy winkels, moderne architectuur en verrassende musea. Utrecht is rijk aan cultuur en historie. Met maar liefst 340.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland naar inwonersaantal. Utrecht bruist van het leven. 70.000 studenten. Een volle culturele agenda. Gezellige terrassen. Gastvrije restaurants. Dát is Utrecht.

  Taxi Utrecht Huizen nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!