Taxi Kockengen Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Kockengen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Kockengen Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 80,-. 

Geen verassingen achteraf dus. We staat garant voor heldere en transparante service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

U reist met onze Taxi Kockengen Schiphol service vanuit Kockengen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers dus! Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

Vanzelfsprekend kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Kockengen Schiphol

115
80
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Kockengen Schiphol

145
100
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Kockengen

Taxi Schiphol Kockengen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Kockengen.

Onze diensten

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Kockengen Schiphol vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Luchthaven Schiphol is dus de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers het zestiende vliegveld ter wereld. En de vierde drukste luchthaven van Europa. Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

Taxi Kockengen Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Scan de code